Overzicht babyalbums

 
Fotoreportage Newborns

Fotoreportage Newborns

Een newbornreportage wordt gemaakt tot 10-14 dagen na de geboorte. Dit omdat de baby dan nog lekker veel slaapt en vaak nog rustig is. De reportage gaat ongeveer 2,5 uur in beslag nemen, maar mocht het iets uitlopen dan is dat geen probleem. Ik houd het tempo van de kleine aan en mocht er even de behoefte zijn om te voeden of te knuffelen, dan nemen we daar natuurlijk de tijd voor. De reportage kan bij mij op kantoor gemaakt worden, maar kan ook gewoon bij jullie thuis genomen worden. Ik neem dan een aantal fotoattributen (o.a. mutsjes, plaids, mand) mee en we kunnen dan ook lifestyle foto’s van jullie als gezin maken. Dan gebruiken we jullie eigen spullen en interieur als achtergrond.

Bekijk dit album

Fotoreportage Liv & Sascha

Fotoreportage Liv & Sascha

Kleine Liv was veels te vroeg geboren…maar ze deed het zo goed dat mama het tijd vond om maar eens wat mooie foto’s te laten maken van haar en grote broer Sascha! Liv was zo nieuwsgierig dat ze zo’n beetje de hele middag wakker was om te kijken naar hoe wij ons best deden om haar zo mooi mogelijk op de foto te krijgen. Grote broer Sascha vond het ook heel erg interessant allemaal en wou ook heel graag samen met zijn kleine zusje op de foto. Toen het moment dan eindelijk daar was dat hij haar zelf vast mocht houden, was hij zo trots als een pauw en hield hij z’n kleine zusje stevig vast. Kusjes en knuffels genoeg wat ze van hem kreeg, en ze vond het heerlijk!

Bekijk dit album

Fotoreportage Annemijn

Fotoreportage Annemijn

Annemijn is een heel mooi klein meisje van nog maar 3 weekjes oud. En ik mocht haar thuis samen met haar papa en mama, en 2 grote zussen op de foto zetten! Af en toe sliep ze even…en af en toe gluurde ze door haar mooie grote blauwe kijkers om te kijken naar wat we eigenlijk allemaal aan het doen waren. En tsja, een flesje tussendoor ging er ook nog wel lekker in. Ik heb genoten van dit kleine mensje…en haar twee grote nieuwsgierige zussen die superlief voor haar waren!

Bekijk dit album


error: