Over mij

Spontaan, vrolijk, enthousiast, authentiek, creatief en meedenkend.

about01

Mijn ervaring

Fotograferen is altijd al mijn passie geweest. Begonnen als hobby en inmiddels uitgegroeid tot freelance fotograaf. Na een HBO-studie Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool in Amsterdam, heb ik mij in 2010 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik heb voor verschillende bedrijven in Lelystad gefotografeerd waaronder Stichting School en Woonzorg Flevoland. Maar familiereportages vind ik ook heerlijk om te doen. We zoeken dan samen een mooie locatie uit ( en die zijn er zat in Lelystad!) en gaan daar een beetje rond wandelen. Zo houd je de fotografie een beetje spontaan en daar komen de mooiste foto’s van! Trouwfotografie is een liefde die ik deel met mijn hele goede vriend en fotograaf Jasper Pluim. Wij vullen elkaar heel goed aan en samen leggen wij je mooiste dag vast met mooie, spontane en pure foto’s.

Mijn filosofie

“Fotografie is de kunst van observeren. Het heeft weinig te maken met de dingen die je ziet, maar alles te maken met de manier waarop je ze ziet.” Een uitspraak van de beroemde fotograaf Elliot Erwitt. Ik hou van fotograferen, probeer dit over te laten komen in de manier waarop ik fotografeer en de foto’s die ik maak. Spontaniteit en puurheid zijn hierbij de kernwoorden. Fotograferen is kijken. Het is aan mij om dit op een authentieke manier vast te leggen. Foto’s zijn immers herinneringen vastgelegd in een beeld. Het is belangrijk dat dit goed gebeurd, zodat je later met een glimlach naar de foto’s terug kunt kijken en met een goed gevoel kunt zeggen: “Kijk, dat was ik nou…zoals ik echt ben!”


Onze trouwfotografen

Liefde en passie voor fotografie.

 • Patricia Pietersen

  Patricia Pietersen

  Mijn liefde voor fotografie zorgt ervoor dat ik er ook altijd mee bezig ben. Overal om mij heen zie ik mooie plaatjes. En laat ik nou niet altijd mijn camera bij mij hebben. Gelukkig is er de iPhone, waar ik ook dagelijks foto’s mee maak. Een echte foto verslaafde mag je wel zeggen! Ik hou van mensen om mij heen en zit ook graag op een terrasje om naar al die verschillende mensen te kijken. Naast betaald fotograferen, zet ik mij ook in voor het goede doel. Bij Stichting Opkikker ben ik te vinden als coördinator, maar ook als fotograaf. Zo ook bij Stichting Hoogvliegers. Het werk bij deze stichtingen is geheel vrijwillig, maar je krijgt er zoveel goede energie voor terug. Het gezegde, “Wat je geeft, krijg je terug”, gaat hier helemaal op. Het is zeer dankbaar werk!

  Bekijk mijn website

 • Jasper Pluim

  Jasper Pluim

  Fotografie is mijn passie, ik heb er plezier in en het is meer dan werk. Ik probeer dit uit te stralen en naast professionaliteit gevoel in mijn werk te brengen. Ik heb mijn fotografie kennis vooral door veel te doen. Van kind af aan ben ik met fotografie als hobby bezig en langzamerhand probeer ik er steeds meer mijn werk van te maken. Ik heb veel geleerd van het bestuderen van fotos, zo heb ik jaren gewerkt bij Worldpressphoto als oproepkracht tijdens de inschrijvingen, gedurende deze periodes heb ik vele duizenden fotos van topfotografen mogen registreren en “controleren” een leerzaam proces. Ik doe veel zelfstudie en bezoek nu en dan seminars van fotografen die mij inspireren.

  Bekijk mijn website


Onze Klanten

Bedrijven waar ik voor gefotografeerd heb.

Justdata
Werk 2.0
SGPR Infra BV
Provincie Flevoland
Horizon Flevoland
Win4All
Voor Tekst
Fresh Focus
Flow Media
City Marketing Lelystad
Lelystadse Uitdaging
Pluim Trouwfotografie
Welzijn Lelystad
Woonzorg Flevoland
Coloriet
GO! Kinderopvang
Stichting SchOOL
Spil Basisscholen
Arcus
Mbo College Lelystad
Passendonderwijs
Theater Posa
De Kubus
Dansschool Reflex
New Publishers
Corporatie Media
Management Media
Batavialand
Secumailer
Remach Logo
Martijn Visser Logo
Johan Visser Logo
Marie Jose Meijer Logo
Agiboo
Stichting De Barak
Centra Plaza
KidzKlix
Stichting Hoogvliegers
Stichting Opkikker
error: