Overzicht Bedrijfsalbums

Lelystadse Uitdaging

Lelystadse Uitdaging

Ieder jaar organiseert de Lelystadse Uitdaging het Lelystad Sponsordiner, waarbij er gerechten worden bereidt door Lelystadse chef-koks, met producten uit Lelystad. Zij koken samen met leerlingen van het praktijkonderwijs De Steiger, cliënten van zorgorganisatie Triade en Concern voor werk. En ik…ik mag dit hele event fotograferen, wat ontzettend leuk is om te doen samen met deze grote groep leuke mensen. Dat is toch wel één van de leukste dingen aan mijn vak…dat ik op plekken kom waar ik normaal niet kom en dat ik allemaal leuke mensen ontmoet die ik normaal niet tegen het lijf zou lopen 🙂

Bekijk dit album

Masto Tattoo

Masto Tattoo

Tijdens een vrijdagavond een mooie reportage mogen maken van het werk van tattoo artist Marco Stolker van Masto Tattoo in Lelystad. Hij liet zich niet door mij afleiden en bleef lekker z’n gang gaan, terwijl ik om hem heen schuifelde met mijn camera. Het was echt leuk om hier eens een reportage van te maken. Misschien ga ik er nog wel eens terug voor een eigen tattoo 🙂

Bekijk dit album

Remach BV

Remach BV

Remach Bv is een bedrijf in Ens wat zich richt op de in- en verkoop van landbouwmachines. Vanwege een nieuwe website en samenwerking, hadden ze nieuwe foto’s nodig. Dus ik ben lekker die kant op gereden, tussen de weilanden en de akkers door. Ik ben een polderkind en vind het heerlijk om door de polder te rijden. Die ruimte en openheid, zoveel anders dan de stad. Fokko en Krijn stonden mij al op te wachten en samen hebben wel lekker wat foto’s geschoten op hun gigantische terrein.

Bekijk dit album

Johan Visser Horeca Advies

Johan Visser Horeca Advies

Johan Visser was jarenlang eigenaar van het succesvolle Café the Bottom in Emmeloord. Na ruim 26 jaar vond hij het tijd worden om het eens over een andere boeg te gooien en heeft zijn café verkocht. Nu is hij begonnen met een bedrijf wat horeca-advies en begeleiding geeft aan (startende) ondernemers. Voor zijn nieuwe website had hij wat sprekende foto’s nodig en daarom zijn we samen een middagje op stap geweest om op diverse locaties mooie foto’s te schieten!

Bekijk dit album

Marie José Meijer ~ Praktijk voor cosmetische behandelingen

Marie José Meijer ~ Praktijk voor cosmetische behandelingen

Marie José Meijer komt uit Emmeloord en heeft daar een praktijk voor cosmetische behandelingen. Zij zou graag wat “actie” foto’s van haarzelf  willen hebben, terwijl ze aan het werk is in haar praktijk. Dus bepakt en bezakt ben ik richting Emmeloord gegaan en heb Marie José gefotografeerd in haar prachtige praktijk, terwijl ze bezig was met een klant. En terwijl zij geconcentreerd bezig was met de huid van de klant, kon ik haar op haar mooist vastleggen! 🙂

Bekijk dit album

Lokkd Security

Lokkd Security

Lokkd Security is een beveiligingsbedrijf wat geleid wordt door Simon van der Wurff. Omdat het bedrijf net opgestart is en er een nieuwe website gebouwd moest worden, wilde hij graag één van de onderdelen binnen zijn bedrijf wat extra belichten. Eén van de services die hij namelijk verleent is persoonsbeveiliging in een superstoere Mercedes! Batavia-haven leek mij een mooie locatie om hier een paar fotootjes van te schieten.

Bekijk dit album

Moniek de Boer ~ Ziel & Zorg

Moniek de Boer ~ Ziel & Zorg

Moniek is coach bij Ziel & Zorg, een coachingsbureau gericht op het individueel coachen van o.a. huisartsen, medisch specialisten en diegene die dit combineren met een bestuurdersrol. Omdat zij bezig is met een nieuwe website, kwam zij erachter dat het veel beter is om eigen foto’s te gebruiken i.p.v. de standaard stockfoto’s. Vandaar dat zij een afspraak met mij maakte en zijn wij op een winderige ochtend op pad geweest om een paar mooie bruikbare foto’s voor haar te schieten.

Bekijk dit album

Flow Media

Flow Media

Flow Media is bedrijf uit Lelystad wat zich richt op alles omtrent communicatie. Foto, video, journalistiek, advies en ontwerp. Van alle markten zijn zij thuis. Corinne en Sanne wilden graag een zwart-wit reportage, zodat ze weer wat foto’s in het archief hadden om te gebruiken. Ook zij hadden een nieuwe website en deze moest gevuld worden. We zijn naar de Strekdam gereden en hebben daar leuk diverse foto’s gemaakt.

Bekijk dit album

Voor Tekst

Voor Tekst

Nicol, van “Voor Tekst”, ken ik nog van De Tjalk, waar onze kinderen op school zaten. Toen zij mij vertelde over het boek “Werven met Woorden” die zij had geschreven, en dat ze foto’s nodig had ter promotie van het boek…was het antwoord natuurlijk volmondig: JA! Dus we spraken een middagje af en strooiden de boeken rond over de vloer…en met Nicol’s dochter Marit als assistent hebben we een superleuk middagje gehad met hele leuke foto’s!

Bekijk dit album

Hoffmans & Heegsma

Hoffmans & Heegsma

Petra Heegsma en Cor Hoffmans ondersteunen en begeleiden scholen, besturen en samenwerkingsverbanden. De website waar ze mee werkten, was al zwaar verouderd dus ze schakelden Smart2web (www.smart2web.nl)  in voor het bouwen van een nieuwe website. Na wat overleg over en weer is er besloten om voor een zwart/wit fotoreportage te gaan…en de website hier qua kleur op aan te passen. In Emmeloord hebben we toen een ochtendje gefotografeerd om wat foto’s te maken voor de nieuwe website en promotiemateriaal.

Bekijk dit album

Pole Fitness Lelystad

Pole Fitness Lelystad

Ik heb toch al aardig wat reportages gemaakt, maar dit was toch wel een hele leuke hoor! Pole Fitness, oftewel paaldansen als sport! Ik kan alleen maar zeggen: Wauw! Yvette heeft mij een aantal poses laten zien, waar ik echt met open mond naar heb staan kijken. Da’s nog eens een flinke combinatie van kracht en beheersing! Ik heb weer een hele leuke en interessante ochtend gehad 🙂 Dank je wel Yvette!

Bekijk dit album

error: