Overzicht Kinderalbums

 
Sara

Sara

Kleine eigenwijze Sara! Een avontuurlijke 3 jarige peuter. Wat vond ze de studio geweldig interessant. Overal zag ze mooie dingen staan. Ze rende van hot naar her, maar ze deed het ook heel erg goed als model. Al die verschillende gezichtsuitdrukkingen en overal op en af klimmen. Ze had er zoveel plezier in. Heerlijk om dit kleine meisje te mogen fotograferen.

Bekijk dit album

Mirre & Scout

Mirre & Scout

Mirre heb ik al eerder gefotografeerd en heb ik graag voor mijn camera! Zij is echt wat je noemt, een natuurtalentje. Vanuit haar gevoel weet ze precies wat ze moet doen en hoe ze eruit ziet, wanneer ik mijn camera op haar richt. De laatste keer dat we een uitgebreide shoot als deze deden, was ze 3 jaar jong…inmiddels is ze 8! Nog steeds even talentvol, maar een stukje groter en nog (eigen) wijzer! 🙂 En dit keer mocht Scout met haar mee op de foto…Scout en Mirre zijn maatjes voor het leven.

Bekijk dit album

Cakesmash Rafael

Cakesmash Rafael

Na een reportage van Raf in mama’s buik en een reportage toen hij nog maar een paar daagjes oud was, nu dan eindelijk zijn cakesmash reportage want Rafael is alweer 1 jaar! Wat vliegt de tijd! En wat vond hij het lekker! Hij heeft heerlijk zitten smikkelen van de taart die zijn opa en oma speciaal voor hem hadden gemaakt. En na al dat geklieder was het natuurlijk tijd voor een badje. En oh oh oh wat vond hij dat geweldig. Aan het einde van de shoot was het badje leeg en was mijn studio een zwembad geworden 🙂

Bekijk dit album

Kerst met Enzio & Diana

Kerst met Enzio & Diana

Deze reportage was zoooo zoet! Broer en zus die op de foto gingen voor de jaarlijkse kerstkaart. Enzio ging maar al te graag met zijn kleine zusje op de foto. En wat een lieve en knappe grote broer! De ene knuffel na de andere. Schatjes zijn het…met als resultaat een hele mooie serie voor een trotse papa en mama!

Bekijk dit album

Raf in de studio

Raf in de studio

Rafael is een vaste gast in mijn studio en vindt het geweldig om op de foto te gaan. Helemaal als hij gebruik mag maken van alle speelattributen. Stoeltjes, kratjes, mandjes overal wordt op en in geklommen. Maar het leukste vindt hij toch wel de vliegtuigjes. Het was weer een heerlijke shoot met dit leuke modelletje!

Bekijk dit album

Cakesmash Levy

Cakesmash Levy

Een boefje met een eigen wil! Kleine Levy kreeg van zijn mama een cakesmash cadeau, want de kleine man is inmiddels alweer 1 jaar geworden. Maarrr waar mama geen rekening mee gehouden had, was dat kleine Levy helemaal geen zin had om vies te worden. Dus die hele cakesmash, die zag ‘ie niet zo zitten. Wel vond hij het heerlijk om lekker te badderen. Dus samen met wat badspeeltjes heeft ‘ie alsnog lekker genoten van zijn cakesmash. Maar dan tussen de bubbels in het badje 🙂

Bekijk dit album

Jona & Mats

Jona & Mats

Deze broer en zus hadden er duidelijk veel plezier in om samen op de foto te gaan! Mama wou heel graag nieuwe foto’s van de kids, dus we hebben er een mini-herfstshoot van gemaakt. En met de juiste setting en natuurlijk een stel leuke kids, zijn het weer hele mooie plaatjes geworden 🙂

Bekijk dit album

Cakesmash Nathan

Cakesmash Nathan

Nathan is bijna jarig en wordt dan 1 jaar! Speciaal voor deze gelegenheid heeft zijn mama een cakesmash georganiseerd. We hadden slingers, ballonnen en natuurlijk een grote taart! Nathan begon heel voorzichtig van de taart te snoepen, maar toen hij het eenmaal geproefd had, ging ‘ie los! Tot aan z’n kruintje toe zat hij onder de taart! Hij heeft heerlijk zitten smikkelen en wij hebben heerlijk genoten van dit schouwspel! Na de cakesmash mocht hij lekker badderen in een warm badje met heel veel badschuim 🙂

Bekijk dit album

Balletvriendinnen

Balletvriendinnen

Vijf meiden, vriendinnen voor het leven! Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de balletlessen en zijn sindsdien hartsvriendinnen. En na zoveel jaar vriendschap, werd het wel eens tijd voor een vriendinnenshoot. Omdat het die dag heel erg warm was, werden we wel een beetje gedwongen om de schaduw op te zoeken. Maar de meiden hadden er enorm veel lol in en er werd heel wat af gegiecheld en gelachen! Ik heb het ontzettend gezellig gehad met de kwebbelende balletvriendinnetjes!

Bekijk dit album

Mirre en de electrische auto

Mirre en de electrische auto

Mirre is 3 jaar en totaal niet eigenwijs…NOT! Nee hoor, Mirre is 3 jaar en juist enorm eigenwijs! Maar ooooh wat is ’t een leuk, gezellig en wijs meiske! Ze kletst aan één stuk door en doet niks waar ze geen zin in heeft 🙂 Samen met de papa en mama van Mirre gingen we op stap om een leuke fotoreportage te maken. Wij te voet en Mirre…in haar eigen stoere elektrische auto. En ooooooh wat zag ze er stoer uit! En wat een natuurtalentje! Ik ben helemaal happy met het resultaat van deze shoot, want wauw…wat is Mirre een topmodel!

Bekijk dit album

Kerst met Tudor

Kerst met Tudor

De mama van Tudor wou heel graag een mooie kerstfoto van Tudor voor op hun jaarlijkse kerstkaart. Dus Tudor werd in zijn mooie pakje gehesen en mocht met de kerstlampjes spelen. Tijdens deze minishoot hebben we een paar mooie foto’s gemaakt van het kleine knappe mannetje!

Bekijk dit album

Ilse's Vriendinnenshoot

Ilse's Vriendinnenshoot

Ilse werd 14 en wou heel graag met haar vriendinnen op de foto. Wat doe je dan? Je zoekt een paar leuke locaties uit en we sjeezen er met z’n allen heen om leuke foto’s te maken. Het was eerst nog een beetje spannend wat betreft het weer, maar uiteindelijk hebben we zelfs een heerlijk zonnetje gehad! De verschillende locaties gaven leuke settings voor de meiden en er werd flink gelachen en gegiebeld. Het werd een supergezellig zondagmiddagje met een heleboel leuke foto’s!

Bekijk dit album

Esmee met haar papa

Esmee met haar papa

Mag ik u voorstellen aan Esmee. Superleuke, superstoere maar vooral ook bijdehante meid! Wat een leuke fotoshoot was dat…en een lol dat ze had met de kickbokshandschoenen! Vooral toen ze haar vader knock-out mocht slaan! Ziet ze er niet megastoer uit?! Alles kon ze hebben…lieve meisje-meisje poses, maar ook de stoere chick poses. Natuurtalentje! En de foto’s met haar paps…zo leuk om te zien hoe gek ze op elkaar zijn! En vooral ook zo op elkaar ingespeeld! Thanx voor de gezelligheid Esmee en Bas!

Bekijk dit album

Merel en Jesper

Merel en Jesper

Merel en Jesper wilden een speciaal vaderdag cadeautje voor hun vader. En wat is persoonlijker dan een paar mooie foto’s. Dat wil iedere ouder toch wel van zijn of haar kinderen 🙂 Op de fiets zijn we een beetje rond gaan rijden op zoek naar mooie plekjes. Nou, we hebben er een paar gevonden hoor!

Bekijk dit album

De 3 zusjes Novi, Nina en Nikki

De 3 zusjes Novi, Nina en Nikki

Wat een perfecte dag voor een fotoshoot van drie mooie zusjes. De mama had speciaal voor deze shoot, witte zomerjurkjes besteld. Ik wist al waar ik ze wou fotograferen…in een veld vol wilde bloemen! Maar waar vind je deze in Lelystad? Bermen vol margrieten, rotondes vol klaprozen. Maar daar ga je natuurlijk geen foto’s maken. Maar eindelijk, na lang zoeken. Vond ik de perfecte locatie! Een veld vol met margrieten! Wat een superleuke middag met deze leuke, ondeugende meiden!

Bekijk dit album

Zussenshoot Emma en Noor

Zussenshoot Emma en Noor

Vandaag ben ik met de zusjes Emma & Noor en hun moeder naar de Strekdam gereden voor een leuke fotoreportage. Wat een vrolijke spontane meiden zijn dat en wat een natuurtalentjes! Klimmend en klauterend in de hurkende man en over de grote keien aan het water, hebben we samen de mooiste foto’s kunnen maken. Het resultaat mag er dan ook wezen. Dit was een middagje kinderfotografie op z’n best! Dank je wel meiden voor een hele leuke middag!

Bekijk dit album

KidzKlix workshops

KidzKlix workshops

Naast het fotograferen van bruiloften etc. ben ik ook werkzaam als fotograaf bij KidzKlix, een stichting die natuurfotografie workshops organiseert voor kinderen. Veel kinderen komen te weinig buiten. Eén van de risico’s is, dat er dan bij hen onvoldoende binding ontstaat met datgene wat ons leven op aarde mogelijk maakt: die natuur. Een mooie band tussen mens en natuur is dus goed voor alles en iedereen. Stichting KidzKlix laat kinderen hun natuurervaringen intenser beleven, namelijk met behulp van een fotocamera. Zelf speuren, beelden vangen, delen, plezier maken, een fotowedstrijd wellicht…. Door met begeleiders en een gepassioneerde natuurfotograaf op pad te gaan, gaan kinderen gerichter, met toenemende kennis en focus kijken naar de natuur. Het doel van KidzKlix is de passie voor natuur bij kinderen vergroten met de hulp van een fotocamera.

Bekijk dit album

CD-covershoot van Puck

CD-covershoot van Puck

Leuke fotoshoot gehad met de oh-zo-vrolijke Puck! Als je het hebt over natuurtalentjes, dan is Puck daar zeker één van. Wat een energie en wat een uitstraling! Ze trekt de camera gewoon naar haar toe met haar pretoogjes en glimlach. Het was een hele gezellige middag met een supervrolijk meisje!

Bekijk dit album

Fotoserie Sportkids

Fotoserie Sportkids

Voor het jaarboek van de groepen 8 van De Tjalk moesten leuke foto’s komen. Het idee achter deze reportage is dat de kinderen hun eigen sport moesten uitbeelden, als zijnde de beste. Dat betekent dus een stoere pose…en een arrogante blik. Bij sommige kinderen ging dit wel heel natuurlijk 😉 Daarnaast moesten zij zelf een quote aanleveren die op de foto kwam te staan.

Bekijk dit album


error: