Overzicht Portretalbums

 
Vader/dochter tattoo bij Masto Tattoo

Vader/dochter tattoo bij Masto Tattoo

Eindelijk was het zo ver. Luna is 18 en mocht van haar vader een tattoo laten zetten. Omdat ze iets wilden wat symbool zou staan voor de band die zij delen als vader en dochter, besloten ze om samen een tatoeage te laten zetten in de vorm van een Keltisch vader/dochter symbool. Vader Mik had al een eerder een tattoo laten zetten bij Marco van Masto Tattoo, dus de keuze was snel gemaakt. Ook deze tatoeages werden hier gezet!

Bekijk dit album

Familiereportage in Elburg-Vesting

Familiereportage in Elburg-Vesting

Deze leuke familie staat nu al voor de 2e keer voor mijn lens! Ontzettend leuk, want zo kun je precies zien hoe snel kinderen groeien. Vorige keer deden we de reportage in het Natuurpark in Lelystad, maar dit keer was er gekozen voor Elburg-Vesting. Het was een hele mooie dag en de sfeer was echt om van te genieten. Ondanks dat dit hele kleurrijke foto’s zijn, heb ik er dit keer toch voor gekozen om deze serie in zwart/wit te plaatsen…eigenlijk omdat ik dat hier gewoon heel mooi in vind uitkomen 🙂

Bekijk dit album

Familiereportage in het Zuigerplasbos

Familiereportage in het Zuigerplasbos

De vorige keer dat we afspraken kon de shoot niet doorgaan vanwege het natte stormachtige weer en nu was het met 30 graden tropisch warm! Dus zijn we op zoek gegaan naar een schaduwrijke plek en kwamen uit bij het Zuigerplasbos. Een mooie groene locatie waar we gezellig rond konden wandelen. Deze superleuke familie bestond uit een papa, mama en 3 kids. En vooral de kids wisten precies hoe ze op de foto wilden! Ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast ze waren ondanks het hete weer.

Bekijk dit album

Loveshoot Sis & Sebas

Loveshoot Sis & Sebas

Wat een heerlijke loveshoot was dit! En een hele persoonlijke dit keer, want het ging om mijn mooie zusje en haar liefde. Twee verliefde tortelduifjes, een schitterende omgeving en een prachtige lucht! Heerlijk als alles meewerkt en er eigenlijk alleen maar mooie foto’s uitkomen. We hebben een ontzettend leuke middag gehad! Blije mensen…ik hou ervan!

Bekijk dit album

Brothershoot Noah & Sonny

Brothershoot Noah & Sonny

Noah en Sonny…deze knappe mannen, ook nog eens broers, stonden op deze mooie dag voor mijn lens. En wat een natuurtalenten zeg! Ze hebben de looks, maar ze wisten het ook precies te gebruiken voor mijn camera. Onder het oog van de trotse vader hebben we de mooiste foto’s gemaakt.Ik verwacht dat we nog wel meer van deze jongens gaan zien in de modellenwereld en dat ze menig meidenharten zullen laten smelten!

Bekijk dit album

Familiereportage de Welsjes

Familiereportage de Welsjes

Op deze mooie, maar winderige dag hebben ik met deze leuke familie op het Houtribstrandje in Lelystad afgesproken. Ze wilden heel graag een foto van de hele familie op een leuke buitenlocatie. En voila! Het zonnetje liet zich zelfs nog zien en ja hoor, alle schoenen en sokken gingen uit voor een foto in ons tropische Lelystadse water :p

Bekijk dit album

Familiereportage De Sollie's

Familiereportage De Sollie's

Vandaag een familiereportage bij de familie thuis. Een cadeautje van de kinderen voor de trouwdag van hun ouders! Zo lief 🙂 Alle 3 de kinderen hadden hun gezinnetje mee en zo hebben we gezellig een ochtendje iedereen op de foto gezet. Met het mooie behang als achtergrond, werd het ouderlijk huis even omgetoverd tot fotostudio! Dank jullie wel voor een superleuk ochtendje!

Bekijk dit album

Familiereportage Lidija, Milan & Danja

Familiereportage Lidija, Milan & Danja

Lidija had bedacht, dat nu haar kinderen wat groter werden, het tijd was om hun gezinnetje te vereeuwigen op de gevoelige plaat. Zoals gewoonlijk had ik weer een paar mooie plekjes uitgezocht en zo reden we dus de toeristische route van de Oostvaardersplassen richting de Strekdam…en kon ik ze laten zien hoe mooi mijn geboorte stadje eigenlijk is 🙂 Mooi om te zien hoe gek en hoe trots Danja is op haar grote broer. Hartverwarmend dan weer om te zien hoe Lidija dan met een hele trotse blik naar haar kinderen kijkt, terwijl ik hun liefde voor elkaar probeer vast te leggen. Het was weer een mooi, enerverend en inspirerend ochtendje…dank jullie wel daarvoor lieve Milan, Danja en Lidija!

Bekijk dit album

Fotoreportage Estrogen

Fotoreportage Estrogen

Wat een schitterende dag om deze stoere rockchick band te fotograferen! Vier stoere meiden, op de Strekdam…bij het kunstwerk Exposure. Al dat ijzer paste perfect bij het plaatje van deze stoere chickies! Wat was het leuk met deze meiden, want stiekem waren ze naast dat stoere ook gewoon hele leuke gezellige meiden 😉 Ik wens jullie heel veel succes meiden…en ik hoop in de toekomst nog veel van jullie te horen! Laat maar weten wanneer jullie eerste concertdatum gaat worden 🙂

Bekijk dit album

Fotoreportage Francesca

Fotoreportage Francesca

Francesca…of beter bekend als Francy, is het nichtje van mijn beste maatje en heeft in oktober haar thuisland Italie verlaten om in ons mooie kikkerlandje te komen wonen en te studeren. Na een logeerpartijtje, en op een hele mooie herfstdag zijn we samen door het Reyerparc gewandeld om een paar leuke herfstfoto’s te maken. Het zonnetje scheen heerlijk en de mooie herfstkleuren kwamen er daardoor extra mooi uit…en dan ook nog eens een mooi model. Wat wil je nog meer! 😀

Bekijk dit album

Familiereportage Jan & Tineke

Familiereportage Jan & Tineke

Een hele gezellige fotoshoot gehad met deze bijzondere en leuke familie. We hadden niet veel tijd, want het zonnetje ging al onder en het duister sloeg toe. Dus snel een mooi plekje opgezocht bij het piratenschip in het Karveel en schieten maar. Zoveel gelachen tijdens het fotograferen. Wat een mooie familie! Dank dat ik een stukje van jullie mee mocht pikken 🙂

Bekijk dit album

Fotoreportage Sylvana & Marten

Fotoreportage Sylvana & Marten

Op de fiets door het Zuigerplasbos, samen met Sylvana en Marten. Op zoek naar mooie plekjes waar we mooie foto’s konden schieten van deze liefdesvogeltjes 😉 Het was er heerlijk rustig, dus we konden lekker op ons gemakkie foto’s maken. En zeg nou zelf…spat de liefde er niet gewoon van af? Wat is de liefde toch mooi he <3

Bekijk dit album

Familiereportage Rick, Melissa en Jeroen

Familiereportage Rick, Melissa en Jeroen

Wat was het een mooie dag om een familiereportage te maken. We zijn lekker door het bos wezen struinen op zoek naar mooie plekjes. Het zonnetje werkte goed mee en oh wat was het leuk om foto’s te maken van deze bijzondere familie. Dank voor de gezelligheid!

Bekijk dit album

Fotoreportage Edwin Van Der Toolen

Fotoreportage Edwin Van Der Toolen

Ooow wat was dit leuk! Edwin van der Toolen heb ik leren kennen via Stichting Opkikker, waar hij ambassadeur is. Hij is zanger en een rasechte entertainer en treedt door heel Nederland op! We zijn lekker Rotterdam en Delft in geweest om een paar mooie foto’s te schieten voor zijn portfolio. Eerst in het Hulstkamp gebouw in Rotterdam. Een schitterend historisch pand uit 1893. Aansluitend zijn we naar Delft geweest om nog een paar mooie foto’s te schieten langs de grachten! Mocht je Edwin live willen zien, zondag 1 november 2015 geeft hij een concert in Villa Thalia te Rotterdam!

Bekijk dit album

Fotoreportage Daphne

Fotoreportage Daphne

Op deze mooie lentedag kwam Daphne langs om een fotoreportage te laten maken. Voor de shoot had ze een aantal van haar gitaren meegenomen, want ze is een fanatiek gitariste en speelt ook nog in een rockband. Binnenkort komt ze ook nog langs voor een fotoshoot met haar meidenband, maar nu eerst solo. We begonnen binnen in de studio, wat superleuk was want ik kreeg tijdens het fotograferen gewoon een privé concert! Na wat foto’s gemaakt te hebben met verschillende gitaren, lonkte het zonnetje toch wel heel erg naar ons. Dus toen zijn we lekker naar buiten gegaan. Gitaar mee, zonnebril op, een leuk plekje zoeken voor wat leuke foto’s en gaan met die banaan! Dank je wel Daphne, voor een hele leuke muzikale middag!

Bekijk dit album


error: