Overzicht Theateralbums

 
Quinteto Pa'Gozar

Quinteto Pa'Gozar

Pa’Gozar is een 5 koppige band die, zoals ze ’t zelf beschrijven, “musica latina” spelen. Zuid-Amerikaanse muziek met een jazz tintje. Latin jazz kun je zeggen. Echt heerlijk om naar te luisteren! Ik mocht ze fotograferen toen ze een optreden gaven in eLe Taberna Espanola. Een sfeervol tapas restaurant in Utrecht. En tijdens het fotograferen, kon ik niet anders dan continu mee swingen op de muziek. Je wordt er echt in meegevoerd! 🙂

Bekijk dit album

Edwin van der Toolen "Sterker dan Ooit"

Edwin van der Toolen "Sterker dan Ooit"

Edwin ken ik via Stichting Opkikker, waar hij ambassadeur is en ik vrijwilliger. Zondag 1 november was het eindelijk zo ver. Edwin van der Toolen was de ster in zijn eigen grote uitverkochte meezing-concert “Sterker dan Ooit”. In Villa Thalia in Rotterdam. Wat een geweldig show! Hij heeft alles gegeven wat ‘ie in zich had…en dat was te zien. Met gastoptredens van Velvet, De Dikdakkers en André Hazes Jr. Het was super om mee te maken…en soms ook best lastig fotograferen als je al die liedjes wilt meezingen!

Bekijk dit album

André Hazes Jr

André Hazes Jr

Tijdens het concert “Sterker dan Ooit” van Edwin van der Toolen, in Villa Thalia in Rotterdam, was André Hazes Jr. te gast en verzorgde een topoptreden voor het publiek! Uiteraard zong hij een aantal nummers van zijn pa, maar ook zijn eigen nummer “Leef” deed het dak eraf knallen. Hij is echt hard op weg om net zo’n artiest te worden als z’n pa. En wat is ‘ie fotogeniek he 😉

Bekijk dit album

Theatersport Fijndankuwel

Theatersport Fijndankuwel

Mijn eerste superleuke ervaring met Theatersport, dankzij mijn maatje Ed 🙂 Theatersport is een vorm van theater waarbij, improvisatiewedstrijden voor publiek worden gegeven. Twee teams van vier personen strijden tegen elkaar. En zij doen hun best om een scene zo goed mogelijk te spelen, veelal aan de hand van door het publiek gegeven suggesties. De scènes worden volledig ter plekke verzonnen door de spelers. Echt heel cool en knap!

Bekijk dit album

Backstage Docu Reflex

Backstage Docu Reflex

Vandaag was het dan eindelijk zover. De grote dansvoorstelling van Ballet- en dansschool Reflex in Theater Agora. En in plaats van de voorstelling te fotograferen, nam ik eens een duik backstage om vast te leggen wat dáár nou allemaal gebeurd. Dit is het resultaat van een middagje fotograferen achter de coulissen.

Bekijk dit album

Theaterfotografie

Theaterfotografie

Theater Posa is een vestzaktheater in Lelystad waar wij regelmatig te vinden zijn om diverse soorten voorstellingen te fotograferen.

Bekijk dit album


error: