Overzicht Trouwalbums

 
Rosa en Kevin

Rosa en Kevin

We hadden de weergoden mee! Want op deze speciale dag van Rosa en Kevin, hadden we prachtig weer tijdens de fotoshoot! Foto’s gemaakt in een prachtige bloementuin, een wandeling gemaakt met alpaca’s en een bezoekje gebracht aan de manege…het was geweldig! En daarna in het bijzijn van de familie elkaar het ja-woord gegeven. Het was een sprookjesachtige trouwdag…

Bekijk dit album

Astrid en Erwin

Astrid en Erwin

Het leek een donkere regenachtige dag te worden, maar zodra Astrid en Erwin elkaar het ja-woord gaven…klaarde de lucht op en begon zelfs het zonnetje te schijnen! In het bijzijn van familie, vrienden en hun 4 knappe lieve kinderen beloofden ze elkaar eeuwige trouw in het prachtige historische gemeentehuis van Weesp.

Bekijk dit album

Pebri en Jan-Wim

Pebri en Jan-Wim

Op deze prachtige na-zomerse dag is dit stralende stel getrouwd! Wat hadden we een geluk met het weer, want ondanks dat er veel regen werd voorspelt…hebben we het grotendeels droog gehouden en zelfs de zon straalde voor ons!

Bekijk dit album

Catharina en Nathan

Catharina en Nathan

Vandaag zeiden Cathy en Nathan elkaar het ja-woord in het bijzijn van hun allerliefsten. De weersvoorspellingen vandaag zagen er niet al te best uit, maar gelukkig kon ik dit stralende bruidspaar droog op de foto zetten! Samen met de familie hebben we nog een wandelingetje gemaakt, voordat de taart aangesneden werd en er gesmuld kon worden!

Bekijk dit album

Sabrina en Stuart

Sabrina en Stuart

Wat een prachtige dag om te trouwen! Sabrina en Stuart beloofden elkaar eeuwige trouw in het bijzijn van hun prachtige 4 kinderen, hun familie en vrienden. En dit alles in het mooie Natuurpark Lelystad. Wat was het een heerlijke dag en wat hebben we een plezier gehad tijdens het maken van de foto’s. Lieverds, dank jullie wel dat ik deel mocht uitmaken van deze bijzondere dag en ik wens jullie nog heel veel jaartjes geluk samen!

Bekijk dit album

Donja en Bas

Donja en Bas

Donja en Bas stapten dan toch eindelijk in dat spreekwoordelijke huwelijksbootje! Hun oorspronkelijke datum ging niet door vanwege corona, maar vandaag…mochten ze elkaar eindelijk officieel volmondig het JA-woord geven! Lieve Donja en Bas…heel veel liefde en geluk voor jullie samen en jullie 4 mooie kindjes!

Bekijk dit album

Linda en Dennis

Linda en Dennis

Linda en Dennis waren één van de vele stelletjes die, vanwege Corona, hun trouwdag heel anders zagen verlopen dan eigenlijk gepland. Met alleen in het bijzijn van hun ouders en kinderen, hebben ze elkaar in Dronten het ja-woord gegeven. Laten we er dan tijdens de reportage met het gezin wel een feestje van maken. En dat hebben ze gedaan. Samen met hun mooie lieve meiden hebben we een rondje Lelystad gedaan en heb ik geprobeerd om hun liefde voor elkaar op een zo mooi mogelijke manier vast te leggen. Veel geluk samen lieve mensen!

Bekijk dit album

Nicolet en Tim

Nicolet en Tim

Een bijzondere trouwdag zo eind oktober. Normaal zijn de bomen kaal, maar dit jaar heeft de herfst even gewacht tot Nicolet en Tim elkaar het ja-woord hadden gegeven. Het zonnetje scheen heerlijk en de blaadjes aan de bomen hadden prachtige kleuren. Dus inderdaad, we zijn lekker het bos in gedoken voor een mooie herfstreportage! hHt bruidspaar zag er prachtig stralend uit!

Bekijk dit album

Sam en Ruben

Sam en Ruben

Sam en Ruben stapten vandaag in het huwelijksbootje! Het was een mooie droge, maar winderige dag…maar die wind, gaf juist wat extra flair aan de foto’s! Wat hebben we een plezier gehad bij het maken van de foto’s. En wat heeft Lelystad toch veel mooie plekjes om romantische foto’s te maken met blije bruidsparen 🙂 Jullie staan er heel mooi en gelukkig op saampjes en ik wens jullie nog heel veel gelukkige jaartjes samen!

Bekijk dit album

Madelon en Merlijn

Madelon en Merlijn

Madelon en Merlijn stapten eindelijk samen in het huwelijksbootje! We begonnen de dag thuis, waar alle 6 de kinderen werden aangekleed voor de grote dag. Vervolgens is het hele gezin de weg overgestoken om de gezinsfoto’s te maken, waarna ik het bruidspaar meenam naar Harderwijk voor de shoot. Het weer was perfect, want het was niet zo heet als dat het afgelopen week was. De bruidegom was er erg blij mee 😉 Wat heerst er in Harderwijk toch een leuke sfeer om foto’s te maken! Na de shoot richting het mooie Catharina kapelletje, waar het de kinderen ons al stonden op te wachten en waar het bruidspaar dan toch echt elkaar het Ja-woord mocht geven!

Bekijk dit album

Anne en Martin

Anne en Martin

Wat een mooie dag hadden Anne en Martin uitgekozen om te gaan trouwen! Het bleef droog en zelfs het zonnetje liet zich af en toe zien. En dat na alle regen en vrieskou van afgelopen tijd. We zijn gezellig naar het Wisentbos gereden en hebben daar prachtige foto’s kunnen maken. Vervolgens zijn we naar De Meerpaal gegaan, waar we foto’s mochten schieten in de grote theaterzaal. Helemaal super! Ze zagen er zo prachtig en stralend uit samen! Daarna trouwen in het gemeentehuis van Dronten en in de Ark. En tot slot richting At Sea, waar het grote feest gehouden zou worden. Heel veel geluk samen Anne en Martin. Dank jullie wel dat ik jullie speciale dag mocht vastleggen. Jullie zijn een heel mooi stel samen!

Bekijk dit album

Dyonne en Sander

Dyonne en Sander

Vandaag was een speciale dag voor Dyonne en Sander. Misschien zelfs wel de mooiste dag. De dag dat zij elkaar het ja-woord zouden geven! Nadat zij dit hadden gedaan, zijn we naar een klein parkje in Lelystad gereden en hebben daar hun foto’s gemaakt. het was prachtig weer en het bruidspaar zag er stralend uit. Mooie mensen, mooie foto’s! En de locatie was ook top. Lelystad heeft veel mooie verborgen plekjes en dit was er zeker ééntje van!

Bekijk dit album

Wendy en Rodney

Wendy en Rodney

Wat een mooie stralende zomerse dag was het voor Wendy en Rodney! Wendy in haar prachtige trouwjurk en Rodney in zijn knalroze trouwpak…met korte broek! Wat een heerlijke, leuke, lieve, gekke mensen zijn dit en wat zijn ze ontzettend gek met elkaar. Ze straalden het van alle kanten uit! Batavia haven, het Zuigerplasbos…de hele familie ging mee tijdens het maken van de foto’s. Zoveel liefde. Ik voel mij wederom trots dat ik weer deel mag uitmaken van zo een bijzondere dag!

Bekijk dit album


error: