Overzicht Zwangerschapsalbums

 
Sis & Sebas

Sis & Sebas

Oehhhh dit is weer een speciale! Want ik word weer tante! Dit zijn mijn zwangere zusje en zwager en ze zijn zwanger van hun eerste kindje. Het is zo bijzonder om dit van zo dichtbij mee te mogen maken. En wat heeft ze een mooie buik! We zijn voor deze shoot zowel buiten als in de studio bezig geweest. Heerlijk om te doen. Trots op mijn “kleine” zusje!

Bekijk dit album

Melissa & Vincent

Melissa & Vincent

Foto’s maken op een mooie zomeravond op de Veluwse hei, samen met de hoogzwangere Melissa en toekomstige papa Vincent. De hei was prachtig in bloei en zag er geweldig uit. De ideale setting voor een paar mooie zwangerschapsfoto’s van de stralende mama. We hebben lekker rondgewandeld tussen de bloeiende hei en daarna ook nog de zon achter de bomen zien wegzakken…vanavond was er alleen maar liefde!

Bekijk dit album

Marcella, Jimke en Sem

Marcella, Jimke en Sem

Samen met de hoogzwangere Marcella en haar mooie gezinnetje, ben ik vandaag Lelystad ingetrokken om een paar mooie foto’s te maken. Het was prachtig weer en Marcella zag er stralend uit. Sem had er erg veel zin in om grote te broer te worden en gaf mama dan ook af en toe kusjes op de buik 🙂

Bekijk dit album

Kim & Pascal

Kim & Pascal

Vanavond heb ik tijdens de mooie zonsondergang de hoogzwangere Kim en haar vriend Pascal op de gevoelige plaat gezet. Na een kleine wandeling kwamen we op deze mooie plek terecht, waar ik een paar mooie liefdevolle foto’s van hun samen kon maken.

Bekijk dit album

Cecilia

Cecilia

Een hele speciale zwangerschapsshoot…want dit is de mama van mijn toekomstige nichtje. Ik word tante!/p>

Bekijk dit album


error: